Pufi de cocos

de aziz in Prajituri, 9 Mar 2011 | 5427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • albusul de la 4 oua
  • 250 gr zahar
  • un praf sare
  • o lingura miere de albine
  • 500 gr cocos fulgi
  • 50 gr faina
  • esenta de vanilie
  • caramel pt ornat sau ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pufi de cocos:

Mixam albusurile pina devin spuma. Adaugam zaharul si mixam in continuare pina obtinem o bezea consistenta. Adaugam apoi sarea si mierea de albine , cocosul si faina .

Se fac bilute cu lingura in tava unsa cu margarina ,unt sau ulei pe hirtie de copt sau folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit 180 grade 18-20 minute, apoi ii ornam cu caramel sau ciocolata topita. Bilutele incercati sa le faceti marisoare si nu trebuie sa aiba o forma perfect rotunda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pufi de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

LUK 1

09.03.2011, 18:40

deliciu

mirela0911 1

09.03.2011, 22:16

Foarte buni

adry88 1

12.06.2011, 13:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Semilune insiropate